JSW - Formsprutningsmaskiner

JSW grundades 1907 och har sedan 1915 huvudkontor i Tokyo samt fabrik för tillverkning av formsprutor i japanska Hiroshima.

JSW -The Japan steel works ,LTD har agenter över hela välden och erbjuder helelektriskt formsprutor från 30 ton till 4400 tons låskraft.

JSW- är en partner som tänker långsiktigt och som sedan de tillverkade deras första helelektriska formspruta 1987, kontinuerligt utvecklar och förfinar sitt maskinkoncept. JSW tillverkar ca. 2.500 formsprutor om året och har sedan 1961 levererat över 80.000 maskiner.

ADS_small_injection.jpg

En unik kombination av maskiner gör att det finns en maskin till alla områden. Vi säljer bla till medicin, förpackning, bildindustri, teknisk formgods. Det finns många intressanta tekniker att välja mellan och är ni intresserade kontakta Anders för mer information.

I Anderstorp har vi till och från maskiner för tester och visning och det är även här vår service och reservdelslager finns.

Är ni i närheten så titta in för en demonstration!

 

 
JSW_logo_1.png
 
J450ADS_C.jpg
 
JSW_23+3000t.jpg
 
Energibesparing.jpg

Energibesparing - The future is Green!

Helelektriskt är det gröna valet! JSWs maskiner är samtliga helelektriska och det gör att du sparar både på energin och miljön. Besparingar på upp till 80 % är inte ovanliga. Även på insprutningssidan spar du energi med en JSW. Den unika centrifugalgjutningen av cylindrarna medför att ytterdiametern på cylindern kan minskas med 28 %. Vilket minskar behovet av tillförd energi under plastificeringen. Maskinens snabba parallella rörelser minskar cykeltiderna och dess precision och insprutningsfunktioner höjer kvalitetsutfallet. Dessa egenskaper spar även de på energiförbrukningen. JSW är det givna valet för dig som vill göra skillnad när det gäller energieffektivitet!

Utbildningar

Vi hjälper er och optimerar er produktion genom våra utbildningar.
Klicka här för mer information om våra utbildningar.

Länkar & Övrig info.

Länk till leverantör: 
www.jsw.co.jp

 

Kontakt
Formsprutning

Anders Friborg
073-315 44 22
anders.friborg@green-co.se

Anders.png
 
 

KOnsultation & goda råd

Har ni tankar om en existerande maskin eller er produktion och vill ha en extern part som tittar på det hela. Vi hjälper mer än gärna till.

Snabbt och med enkla medel kan vi skaffa oss en uppfattning om ert problem eller er vision och hjälpa er på vägen.

Oavsett var ni har tillverkningen, i Sverige eller inte, så kan ni köpa konsulttimmar av oss. Vi går igenom de krav som finns på färdig produkt och hjälper er, utifrån detta, att ta fram det ni behöver för allt ska fungera.

Modern styrning byggd på användarvänlig Android-teknologi.

Modern styrning byggd på användarvänlig Android-teknologi.