JSW - Formsprutning

JSW grundades 1907 och har sedan 1915 huvudkontor i Tokyo samt fabrik i japanska Hiroshima.

JSW -The Japan steel works ,LTD har agenter över hela välden och erbjuder helelektriskt formsprutor från 30 ton till 4400 tons låskraft.

JSW- är en partner som tänker långsiktigt och som sedan de tillverkade deras första helelektriska formspruta 1987, kontinuerligt utvecklar och förfinar sitt maskinkoncept

ADS_small_injection.jpg


En unik kombination av maskiner gör att det finns en maskin till alla områden. Vi säljer bla till medicin, förpackning, bildindustri, teknisk formgods. Det finns många intressanta tekniker att välja mellan och är ni intresserade kontakta vår säljare Peter för mer information.

I Anderstorp har vi till och från maskiner för tester och visning och det är även här vår service och reservdelslager finns.
Är ni i närheten så titta in för en demonstration! 

img_logo01.png
JSW_450_JADS.jpg

Utbildningar

Vi hjälper er och optimerar er produktion genom våra utbildningar.
Klicka här för mer information om våra utbildningar.

Länkar & Övrig info.

Länk till leverantör: 
www.jsw.co.jp

 

Kontakt
Formsprutning

Anders Friborg
0733-15 44 22
anders.friborg@green-co.se

Anders.png
 

KOnsultation & goda råd

Har ni tankar om en existerande maskin eller er produktion och vill ha en extern part som tittar på det hela. Vi hjälper mer än gärna till.

Snabbt och med enkla medel kan vi skaffa oss en uppfattning om ert problem eller er vision och hjälpa er på vägen.

Oavsett var ni har tillverkningen, i Sverige eller inte, så kan ni köpa konsulttimmar av oss. Vi går igenom de krav som finns på färdig produkt och hjälper er, utifrån detta, att ta fram det ni behöver för allt ska fungera.

injection_kogata7.jpg