Sommaren är här!

sommarbild.jpg

Bäste kund! Sommar & semester närmar sig, vi hoppas det fina vädret håller i sig så du får njuta av många långa & varma sommardagar. Green & Co håller öppet under hela sommaren, men vi har begränsad bemanning under veckorna 28–31,  veckorna 29 och 30 är vår serviceavdelning stängd.

Vi nås lättast via mail, se www.green-co.se eller telefon 040-43 88 60.

 

För beställning av reservdelar ber vi er att maila order@green-co. se  med följande information (vid akutbeställningar ring oss!):
·         Artikelnummer
·         Maskinnummer
·         Kontaktperson
·         Leveransadress

 

Träffa oss i Malmö 8-9 maj!

Välkommen till vår monter E04 under plastmässan i Malmö. Vi finns naturligtvis representerade och tar emot er i vår monter. Vi kommer tyvärr inte ha någon formspruta från JSW i montern men vi berättar gärna om fördelarna med att köra helelektriskt. Däremot kommer vi att visa utrustning från Motan-Colortronic och Branson.

Varmt välkommen till oss! Klicka på bannern nedan och registrera dig för din biljett!

Servoelektriska - Branson GSX Ultrasonic

Maskinen vänder sig mot de företag som har höga krav på repeternoggrannhet samt spårbarhet. Den är framtagen dels för att möte medical-kunders tuffa krav, men även där man idag befinner sig på gränsen då det gäller t.ex tunnväggiga, små detaljer...

gsx-branson-update (003).jpg

Materialhantering från Motan Colortronic

Vi visar ett litet och smidigt materialsystem från Motan Colortronic, en Luxor EM A torrluftstork med integrerad pump vilken försörjer två METRO G  materialsugar i ett litet system. Perfekt för dig som vill ha den senaste tekniken men inte behöver ett fullt utbyggt materialhanteringssystem. Vi berättar mer på plats i Malmö den 8-9 maj.

 
Motan Colotronic Luxor torrluftstork.jpg

The future is GREEN!

Milles köpte den första JSW maskinen

Två veckor har gått sedan Green & Co blev klara som ny återförsäljare av JSW i Sverige och redan har vi fått vår första beställning – en J180ADS som kommer att hamna i Göteborgsregionen.

- Det är naturligtvis viktigt att få en bra start och att få ut maskiner på marknaden. Därför är det mycket glädjande att kunna berätta att vi redan sålt den första maskinen, säger Anders Friborg försäljningschef för Green & Co.

Första kund blev Milles Teknikplast i Göteborg vilka faktiskt har en maskin från JSW sedan tidigare.

- Vi har haft en sedan 2001 och är mycket nöjda med den, så vi blev väldigt glada nu när Green & Co blev utsedda till återförsäljare, säger Alf Petersson på Milles Teknikplast. Det är givetvis viktigt att inte bara maskinerna är bra utan även att det finns service och support tillägger han.

Inom kort så kommer Green & Co att ha en visningsmaskin på plats i Anderstorp och den officiella premiärvisningen kommer ske den 20 och 21 mars.

JSW_JADS_Small-2.png

Anders Friborg ny försäljningschef för Green & Co

Green & Co har från och med den 10 januari nöjet att presentera en ny försäljningschef.

”Inte nog med att vi tidigare i veckan kunde presentera en för oss helt ny leverantör av formsprutningsmaskiner i japanska JSW nu har vi även glädjen att meddela att vi knutit Anders Friborg till vårt team som försäljningschef”, säger företagets VD Johan Green.

Anders Friborg har en gedigen erfarenhet i branschen. Han är uppvuxen med formsprutor och har verkat inom området i över 30 år i olika positioner och har de senaste 8 åren arbetat med försäljning och marknadsföring i plastbranschen. Han kommer närmast från ett annat liknande uppdrag.

”Det är en spännande tid som kommer och jag ser mycket fram emot att anta utmaningen att bygga vidare på den långa tradition som finns inom Green & Co”, säger Anders Friborg och tillägger att ”bolagets goda rykte i branschen är något som varit avgörande för valet att anta utmaningen – jag var inte många år när jag för första gången var i kontakt med Green & Co”, avslutar Friborg.

 

För mer information om Green & Co besök ­­­­www.green-co.se eller kontakta Anders direkt på anders.friborg@green-co.se eller tel +46 (0) 733154422

Anders Green & Co_JSW.JPG