Vi kompletterar vårt program med tyska SINGLE

Image_Gruppe_05.jpg

Vi är nu återförsäljare av temperering- och kylaggregat från Tysklands ledande tillverkare SINGLE som har energieffektiva system för verktygstemperering utvecklade och tillverkade i Hochdorf. De första aggregaten utvecklades av tekniker på Presswerk Schwaben 1958 och 1968 grundades SINGLE Temperieretechnik GmbH. Nu finns man representerade med egna dotterbolag i USA och Kina samt har återförsäljare över hela världen.

SINGLE tillverkar hela bredden av produkter från den enklaste easitemp där man enbart kan ställa in temperaturen till de mer avancerade serierna Water Compact (< 180 grader) och Water Advanced (< 225 grader). Oil Compact och Oil Advanced aggregaten använder som namnet antyder olja istället för vatten och är för temperaturer upp till 350 grader. EcoTemp och ATT ger dig möjligheten att variera temperaturen under produktionscykeln för att t.ex. förbättra ytfinish. För verktygskylning finns systemen Chill Compact, Chill Advanced och Chill XXL. Dessutom har SINGLE system för flödeskontroll EcoFlow.

Mer info: http://www.single-temp.co.uk/

Sommaren är här!

sommarbild.jpg

Bäste kund! Sommar & semester närmar sig, vi hoppas det fina vädret håller i sig så du får njuta av många långa & varma sommardagar. Green & Co håller öppet under hela sommaren, men vi har begränsad bemanning under veckorna 28–31,  veckorna 29 och 30 är vår serviceavdelning stängd.

Vi nås lättast via mail, se www.green-co.se eller telefon 040-43 88 60.

 

För beställning av reservdelar ber vi er att maila order@green-co. se  med följande information (vid akutbeställningar ring oss!):
·         Artikelnummer
·         Maskinnummer
·         Kontaktperson
·         Leveransadress

 

Träffa oss i Malmö 8-9 maj!

Välkommen till vår monter E04 under plastmässan i Malmö. Vi finns naturligtvis representerade och tar emot er i vår monter. Vi kommer tyvärr inte ha någon formspruta från JSW i montern men vi berättar gärna om fördelarna med att köra helelektriskt. Däremot kommer vi att visa utrustning från Motan-Colortronic och Branson.

Varmt välkommen till oss! Klicka på bannern nedan och registrera dig för din biljett!

Servoelektriska - Branson GSX Ultrasonic

Maskinen vänder sig mot de företag som har höga krav på repeternoggrannhet samt spårbarhet. Den är framtagen dels för att möte medical-kunders tuffa krav, men även där man idag befinner sig på gränsen då det gäller t.ex tunnväggiga, små detaljer...

gsx-branson-update (003).jpg

Materialhantering från Motan Colortronic

Vi visar ett litet och smidigt materialsystem från Motan Colortronic, en Luxor EM A torrluftstork med integrerad pump vilken försörjer två METRO G  materialsugar i ett litet system. Perfekt för dig som vill ha den senaste tekniken men inte behöver ett fullt utbyggt materialhanteringssystem. Vi berättar mer på plats i Malmö den 8-9 maj.

 
Motan Colotronic Luxor torrluftstork.jpg

The future is GREEN!

Milles köpte den första JSW maskinen

Två veckor har gått sedan Green & Co blev klara som ny återförsäljare av JSW i Sverige och redan har vi fått vår första beställning – en J180ADS som kommer att hamna i Göteborgsregionen.

- Det är naturligtvis viktigt att få en bra start och att få ut maskiner på marknaden. Därför är det mycket glädjande att kunna berätta att vi redan sålt den första maskinen, säger Anders Friborg försäljningschef för Green & Co.

Första kund blev Milles Teknikplast i Göteborg vilka faktiskt har en maskin från JSW sedan tidigare.

- Vi har haft en sedan 2001 och är mycket nöjda med den, så vi blev väldigt glada nu när Green & Co blev utsedda till återförsäljare, säger Alf Petersson på Milles Teknikplast. Det är givetvis viktigt att inte bara maskinerna är bra utan även att det finns service och support tillägger han.

Inom kort så kommer Green & Co att ha en visningsmaskin på plats i Anderstorp och den officiella premiärvisningen kommer ske den 20 och 21 mars.

JSW_JADS_Small-2.png