Höstinformation från Green & Co

Nu är snart November här och det betyder att det bara är några dagar kvar på vår höstkampanj på underhållsartiklar, mer om det kan du läsa här och passa på att få 20% på artiklar du kan behöva i vinter!

På vår hemsida hittar du vår senaste information bland annat fyller vi kontinuerlig på med begagnade maskiner och reservdelar. Ett prisvärt alternativ med snabb leverans, klicka här för att se vad vi kan erbjuda just nu.

Har du någon på ditt företag som behöver utbildning, information eller inspiration? Vi skräddarsyr utbildningar för just er inom ultraljudssvetsning, materialhantering och formsprutning. Mer om det finner du på vår hemsida här.

Snart är det dags att planera för kommande år, ta fram kalendern och boka in er underhålls service med oss. Kom ihåg att maskiner är som människor, de måste få omsorg och underhållas för att leva länge :)

Maila till morgan.andersson@green-co.se eller ring 073 315 44 26 för information eller tidsbokning.

Ni når oss alltid på order@green-co.se eller tel 040-438860

Pumpa_plastmaskiner.jpeg
Glad Halloween! Önskar Green & Co

Glad Halloween! Önskar Green & Co