Julinformation från Green & Co

December månad och tiden bara flyger förbi!

Tiden går extra snabbt när man har roligt sägs det och vi ser fram emot 2019 med glädje. Vi kommer presentera många nya händelser i början av nästa år så håll er uppdaterad på vår Hemsidan och via LinkedIn.

Redan nu kan du läsa om vår nya tjänst Projektledning där vi hjälper till med projekt från början till slut. Vid speciella eller stora projekt krävs oftast spetskompetens. Vi kan erbjuda projektledning där vår roll blir att styra projektet, leda och koordinera alla aktiviteter och funktioner inom projektet.

Läs gärna Motan Management news #5 för nyheter och inspiration från vår leverantör Motan

Vi tar julledigt den 24 december 2018 till 2 januari 2019, vid akuta ärenden ring vår växel 040-438860.

Även i år väljer vi att ge en gåva till Hjärt- och Lungfonden.

God Jul och Gott Nytt År önskar

Johan Green & Co

rod-julgranskula---most--photos.jpg
Skärmklipp Johan.PNG
7b1bfae9bafc1e21867a2b2373bae82b.png