Nu har du chansen att vinna 20 000 EUR genom att delta i motan innovation award!

Priset för idéer som är alldeles för bra för att glömmas bort.

Idéer är de gnistor som flyger när framåtblickande tänkare slår sina kloka huvuden ihop. Kvar att tyna bort i en låda har de ingen chans att inspirera andra människor-och ingen möjlighet att göra sitt avtryck på världen.

Nu har du chansen att vinna 20 000 EUR genom att delta i motan innovation award (mia), tävlingen som vår leverantör motan colortronic håller vartannat år.

Skicka in dina idéer om materialhantering inom plastproduktion och bearbetning. Prissumman på 20 000 euro totalt bör motivera alla att komma med en idé som är intresserad av plast och deras tillämpningar, oavsett om man är anställda, yrkesverksamma, eller studerande inom områdena anläggningskonstruktion, processteknik eller materialvetenskap.

 

Läs mer om hur man ansöker här ,stort lyckat till önskar vi på Green & Co!


logo.png