Anders Friborg ny försäljningschef för Green & Co

Green & Co har från och med den 10 januari nöjet att presentera en ny försäljningschef.

”Inte nog med att vi tidigare i veckan kunde presentera en för oss helt ny leverantör av formsprutningsmaskiner i japanska JSW nu har vi även glädjen att meddela att vi knutit Anders Friborg till vårt team som försäljningschef”, säger företagets VD Johan Green.

Anders Friborg har en gedigen erfarenhet i branschen. Han är uppvuxen med formsprutor och har verkat inom området i över 30 år i olika positioner och har de senaste 8 åren arbetat med försäljning och marknadsföring i plastbranschen. Han kommer närmast från ett annat liknande uppdrag.

”Det är en spännande tid som kommer och jag ser mycket fram emot att anta utmaningen att bygga vidare på den långa tradition som finns inom Green & Co”, säger Anders Friborg och tillägger att ”bolagets goda rykte i branschen är något som varit avgörande för valet att anta utmaningen – jag var inte många år när jag för första gången var i kontakt med Green & Co”, avslutar Friborg.

 

För mer information om Green & Co besök ­­­­www.green-co.se eller kontakta Anders direkt på anders.friborg@green-co.se eller tel +46 (0) 733154422

Anders Green & Co_JSW.JPG