Green presenterar ny leverantör av Formsprutor

Nu byter vi leverantör av formsprutor till japanska tillverkaren JSW.

img_logo01.png
LinkedInLogga.jpg

Från och med den 7 januari har vi nöjet att presentera en ny leverantör av formsprutor.

”Detta är en stor satsning från oss, på denna ”nya” aktör JSW, Japan Steel Work som funnits sedan 1907. Vi kommer att sälja helelektriska formsprutor från 30-4 400 tons låskraft med en partner i ryggen som tänker långsiktigt och som sedan de tillverkade sin första helelektriska formspruta 1987, kontinuerligt utvecklat och förfinat sitt maskinkoncept, säger Johan Green”

Med JSW kommer vi att kunna erbjuda ett helt spektrum av robusta maskiner med den senaste teknologin. Vi kommer att ha ett par formsprutor hos oss i Anderstorp.

Vi har under en tid letat för att hittat rätt leverantör och vi är övertygade att vi gjort ett bra val i JSW.

Green & Co kommer fortsatt att sälja reservdelar och leverera service till våra existerande maskiner från Milacron.

”Eftersom vi levererat så många maskiner från Milacron var det mycket viktig för oss att inte lämna våra kunder i sticket när vi nu byter leverantör, kommenterar Johan Green”

Andelen helelektriska formsprutor i Europa är liten och el är relativt billigt i Sverige, men framtiden talar för denna typ av maskiner och det är just därför som vi valt JSW. Med tanke på deras långa erfarenhet, ständiga förbättringsarbete och ökande marknadsandel så är vi övertygade att detta är rätt väg in i framtiden

För mer information om Green & Co och JSW besökt ­­­­www.green-co.se och www.jsw.co.jp

ADS_small_injection.jpg