Träffa oss i Malmö 8-9 maj!

Välkommen till vår monter E04 under plastmässan i Malmö. Vi finns naturligtvis representerade och tar emot er i vår monter. Vi kommer tyvärr inte ha någon formspruta från JSW i montern men vi berättar gärna om fördelarna med att köra helelektriskt. Däremot kommer vi att visa utrustning från Motan-Colortronic och Branson.

Varmt välkommen till oss! Klicka på bannern nedan och registrera dig för din biljett!

Servoelektriska - Branson GSX Ultrasonic

Maskinen vänder sig mot de företag som har höga krav på repeternoggrannhet samt spårbarhet. Den är framtagen dels för att möte medical-kunders tuffa krav, men även där man idag befinner sig på gränsen då det gäller t.ex tunnväggiga, små detaljer...

gsx-branson-update (003).jpg

Materialhantering från Motan Colortronic

Vi visar ett litet och smidigt materialsystem från Motan Colortronic, en Luxor EM A torrluftstork med integrerad pump vilken försörjer två METRO G  materialsugar i ett litet system. Perfekt för dig som vill ha den senaste tekniken men inte behöver ett fullt utbyggt materialhanteringssystem. Vi berättar mer på plats i Malmö den 8-9 maj.

 
Motan Colotronic Luxor torrluftstork.jpg

The future is GREEN!